Om aarhusfoodie

English

Om aarhusfoodie

Velkommen til min blog om mad og rejse, skrevet fra mit bord med udsigt over min elskede Aarhus!

Hvis du har fundet din vej over til min blog, så er det et godt gæt at du også elsker mad fra hele verden ligesom jeg gør. Men hvem er jeg, og hvorfor gør jeg det her?

Jeg er en udenlandsk dansker født og opvokset i hele verdenen, men som lige nu kalder Aarhus hjem. Jeg bor sammen med min kæreste og vores kat, “Princess” (hun er også lidt af en prinsesse). Jeg vendte tilbage til Danmark efter en global opvækst for at begynde mine studier hos Handelshøjskolen i Aarhus, og finde mine danske rodder igen.

Fordi vi rejste så meget, var det muligt at opdage de mest eksotiske og autentiske køkkener i alle de forskellige lande vi har besøgt. Mine forældre insisteret altid på at prøve noget nyt og anderledes – og altid lokalt! Det har nu givet mig en stærk påskønnelse for mad kultur, hvor vores mad kommer fra, og at lave retter med traditionelle og, nogle gange, tidskrævende metoder.

Jeg blev færdiguddannet cand. ling. merc. fra ASBSS for nogle år siden. Jeg har nu besluttet at det er på tide at starte den blog jeg altid har tænkt på at start og skrive om min passion – nemlig alt og hvad som helst indenfor mad og rejse.

Der er sket så meget i Aarhus siden jeg først flyttet hertil – restauranter, caféer og barer har åbnede (og lukkede), mad festivals og events er blevet lanceret, takeaway steder triver og deres antal vokser hele tiden i takt med at byen også udvikler sig. For første gang har restauranter i Aarhus fået Michelin og Bib Gourmand stjerner i 2015 – en spændende udvikling for Aarhus’ mad scene. Udvalget af køkkener fra hele verden, samt gourmet, er voksende, og de findes også til SU-venlig priser – det elsker jeg!

Min Mission

Jeg ønsker at dokumentere i en sjov og interaktiv måde min kulinariske rejse, imens jeg udforsker Aarhus og andre steder jeg besøger, samt steder jeg allerede har været som har skabt mig til den person jeg er i dag.

Jeg ønsker at dele mine oplevelser og den viden jeg har og får gennem min blog, Instagram og Pinterest kontoer. Her håber jeg at kunne starte en dialog og vise jer en lille del af min verden, og måske ville det inspirere jer også!