Saichi Sushi | Spis-alt-du-kan sushi

Saichi Sushi | Spis-alt-du-kan sushi

I Kristi Himmelfarts lange weekend havde min kæreste og jeg besluttet os for at prøve Saichi Sushis spis-alt-du-kan frokost tilbud. Vi havde sådan bare lyst til sushi og som du nok selv ved, er det svært at finde godt kvalitet sushi til en rimelig pris i Århus – eller det var det. Vi har besøgt flere sushi steder i Århus, både dyre og billige, og jeg synes det har været svært at finde en god balance. Jeg er blevet enig med mig selv, at det er det ikke værd at overhovedet betale for hård kold ris med kedelige fyld eller toppings – så det har været et styk tid siden vi sidst har bestilt sushi. Jeg havde fået et tip af en veninde, om at Saichi Sushis spis-alt-du-kan priser var rimelige, og kvaliteten var god for pengene. Vi var nød til at bestille et bord til frokost og prøve det!

Fantastisk spis-alt-du-kan sushi frokost tilbud hos Saichi Sushi

Frokost tilbuddet gælder fra 12-16 og koster 178 DKK, og om aften er 218 DKK fra mandag – torsdag og 239 DKK fra fredag – søndag. Indvendigt er det lyst og simpelt, og da vi var der til frokost, havde det også en steril atmosfære. Vi startede med at bestille en Sapporo øl fra Japan, og den var rigtig god til at slukke vores tørst den varme dag.

Sapporo øl i Asahi glas; Spis-alt-du-kan sushi hos Saichi Sushi indlæg
Sapporo øl i Asahi glas

Bestillings-proceduren mindede mig om den i mange autentiske asiatiske restauranter, hvor kunden skal markere de retter de vil bestille på kortet, som er afhentet af personalet og givet til køkkenet. Jeg fik lige pludselig et anfald af nostalgi, og savnede de år jeg har boet i Asien og spiste sådan dagligt.

Saichi Sushi bestilling; Spis-alt-du-kan sushi hos Saichi Sushi indlæg
Saichi Sushi bestilling

Det er en god idé at bestille forretter og en runde sushi på samme bestillingskort, så kokkerne har tid til at lave sushi færdig. Der er kun en regel – hvis du ikke kan spise det du har bestilt, og efterlader mere end tre stykker, skal du betal 15 DKK per styk.

Saichi Sushi miso suppe, forårsruller og panko rejer; Spis-alt-du-kan sushi hos Saichi Sushi indlæg
Saichi Sushi miso suppe, forårsruller og panko rejer
Saichi Sushi skaldyr og fisk salat; Spis-alt-du-kan sushi hos Saichi Sushi indlæg
Saichi Sushi skaldyr og fisk salat

Vi begyndte med forretter af miso supper, panko rejer, forårsruller og skaldyr og fisk salat. Miso suppen er altid en favorit når jeg skal besøg en japansk restaurant. Umamien er dejlig tilfredstillende, og jeg elsker tang og tofu! Forårsrullerne var dejlige sprøde og havde meget kød i fylden, imens panko rejerne var store og velsmagende. Deres spicy skaldyr og fisk salat var forfriskende og mindede mig om asien igen, men dressingen kunne godt have brugt lidt mere smag.

Saichi Sushi Deluxe uramaki og nigiri; Spis-alt-du-kan sushi hos Saichi Sushi indlæg
Saichi Sushi Deluxe uramaki og nigiri

Vi bestilte flere forskellige typer sushi, inklusiv: Red Dragon og Rainbow deluxe uramakis, to laks nigiris, to flamberet laks nigiris, to reje nigiris og to flammestegte tun nigiris. Det var lækkert! Jeg vil gerne have bestilte mere, men vi var så mætte.
Alt i alt, var det en fantastisk oplevelse at kunne spise alt du kan af frisk sushi. Betjeningen manglede, men det kunne ikke ødelægge besøget. Jeg ville helt sikkert komme igen!

Åbningstider:
Mandag – Lørdag 12.00-22.00
Søndag 16.00-22.00Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.