Spis & Støt 2016 ved Köd Århus
Vi havde købt billetter til Spis & Støt 2016, og efter vi forelskede os i menuen faldt valget på Köd Aarhus. Menuen bød på lækre klassikere carpaccio, bøf bearnaise og cheesecake! Og til 250,- per næse skulle der ikke meget til at overbevise os…
Vi havde bestilt et bord med andet hold til kl 8, så da vi ankom var restauranten i fuld sving. Tjenere gik forbi os fra begge retninger på vejen over til vores bord. Musikken var lidt høj, men det havde nok noget at gøre med højtaleren lige over os. Jeg er vild med det moderne nede-på-jorden décor – det udstråler en påskønnelse for simplicitet, med ekstra opmærksomhed på kvalitet.
Til forret fik vi en carpaccio af dansk mørbrad med Vesterhavs ost, rucola, syltet løg og knust peber & sprødt. Det var l æ k k e r t . Jeg kunne ikke få nok af det – salt og sprødt fra osten og croutonerne, og det hele var perfekt balanceret med det syltet løg og rucola. Og dressingen…. OMG. Fantastisk start. Tjeneren anbefalede en Syrah Reserva 2011 fra Vina Echeverria i Maipo Valley, Chile – den var perfekt til det carpaccio og rib-eye vi fik.
Til hovedret, en 300g krogmodnet rib-eye fra Uruguay serveret med chili fries og en fed, tyk, hjemmelavet bearnaise sovs. Det var udmærket!
Og til dessert, en hjemmelavet cheesecake med brombærcoulis og knas. Den var dejlig let og lækkert, en elegant måde at slutte menuen på efter en fed hovedret.
Den white russian jeg fik var alt for sød for min smag.
Alt i alt, en fantastisk menu, men højdepunktet var helt sikkert carpaccioen! Det var ikke min første gang på Köd, og det bliver heller ikke min sidste! Tak for mad!
Åbningstider:
Mandag-Torsdag 17.00-00.00
Fredag-Lørdag 17.00-05.00
Søndag LUKKET
Jeg kommer ind ad døren til https://restaurantkoed.dk/ sammen med mine gode ven fra Randers.
Vi er sultne. Sultne og trætte. Møre i kroppen, for vi har gået det meste af dagen og shoppet i
København ligesom alle de japanske turister. Vi trænger til en god, saftig og velstegt steak. En der
nærmest smelter på tungen, idet man tygger på den. Og øl. Øl må ikke glemmes. For vi elsker
begge steaks, og øl selvfølgelig, elsker dem virkelig, så derfor valgte vi dette steakhouse i
København, som jeg havde hørt godt om fra en anden ven. Og efter dette besøg, og andre, og
bestemt andre i fremtiden, vil jeg nu bestemt kalde det dét bedste steakhouse i København.
Tilbage til det skønne måltid: Vi bevæger os igennem måltidet i skønne omgivelser og takt med, at
jeg spiser denne dejlige steak, står det mig klart, at denne steak er tosset god. Derudover var der
på restauranten dejlige og venlige tjenere, der opførte sig med class. Og også en fin ventetid. Da
middagen er ovre gør jeg noget, som nærige jeg normalt ikke gør (jeg er fra Jylland). Jeg giver dem
drikkepenge som tak for den gode oplevelse. Dem havde de fortjent, for de formår sandelig at
drive et beef house.
Så hvis du googler efter et godt steakhouse i København, du skriver f.eks. ”gode kød restauranter
København”, ”bedste kød restaurant København”, ”kød restaurant København” eller måske endda
”beef house København” så vær sikker på, at du vælger, at googlemaps skal finde netop denne
restaurant. Det vil du og dine venner/familie slet ikke fortryde, for deres steak restaurant
København er the shit. Det lover jeg højt og helligt!
Jeg vil også anbefale leje af deres selskabslokaler. Det er meget let at gøre og nogle virkelig fede
steder! Hvis man er til selskabslokaler København K, måske selskabslokaler Vesterbro, eller hvis
man kun behøver et lille selskabslokale København, er der her en gylden mulighed. Dejlige og
rigtige skønne rammer, som omgiver dit selskab med en lækker atmosfære. Jeg har selv prøvet
deres selskabslokaler Vesterbro til noget familietamtam, og det fungerede bare super, super godt.
Jeg var glad, gæsterne var glade, så hvad mere kan man ønske sig? Jeg tænker næste gang, at
deres selskabslokaler København K skal prøves. Så hvad enten du mangler selskabslokaler
København K eller selskabslokaler Vesterbro, så synes jeg, at du skal tage chancen og booke et af
disse skønne, skønne lokaler.