Om Aarhusfoodie

Om Aarhusfoodie

Velkommen til min blog om mad og rejse, skrevet fra mit bord med udsigt over min elskede Aarhus!

Hvis du har fundet din vej over til min blog, så er det et godt gæt at du også elsker mad fra hele verden ligesom jeg gør. Men hvem er jeg, og hvorfor gør jeg det her?

Jeg er en udenlandsk dansker født og opvokset i hele verdenen, men efter ti år i dejlig Aarhus, er jeg begyndt at kalde Smilets By mit hjem. Jeg bor sammen med min kæreste og vores to katte, “Princess” (hun er den royale i huset) og ”Bølle” (hun er ikke bange for royale). Jeg vendte tilbage til Danmark efter en globale opvækst for at begynde mine studier på Handelshøjskolen i Aarhus, og finde mine danske rødder.

Takket de privilegier der fulgte med at være expat, var det muligt at opdage de mest eksotiske og autentiske køkkener i alle de forskellige lande vi har besøgt. Mine forældre insisteret altid på at prøve noget nyt og anderledes – og altid lokalt! Det har nu givet mig en stærk påskønnelse for mad kultur, hvor vores mad kommer fra, og at lave retter med traditionelle og, nogle gange, tidskrævende metoder.

Jeg blev færdiguddannet cand. ling. merc. fra ASBSS for nogle år siden, og arbejder nu med e-commerce, digital markedsføring og SEO optimering hos en af de største virksomheder i Danmark. Jeg elsker det jeg laver og har lært meget – det har fået mig til at begynde arbejde på en relancering af min madblog i primo 2018. Jeg ønsker igen at kunne dele min passion – nemlig alt indenfor mad og rejse.

Der er sket så meget i Aarhus siden jeg først flyttet hertil – restauranter, caféer og barer har åbnede (og lukkede), mad festivals og events er blevet lanceret, takeaway steder trives og deres antal vokser hele tiden i takt med at byen også udvikler sig. I flere år i træk har restauranter i Aarhus fået Michelin og Bib Gourmand stjerner – en spændende udvikling for Aarhus’ mad scene. Udvalget af køkkener fra hele verden, samt gourmet, er voksende, og de findes også til SU-venlig priser – det elsker jeg!

Min Mission

Jeg ønsker at dokumentere på en sjov og interaktiv måde min kulinariske rejse, hvor jeg udforsker Aarhus og andre steder på mine rejser.

Jeg vil dele mine oplevelser og den viden jeg har og får gennem min blog, Instagram og Pinterest kontoer. Her håber jeg at kunne starte en dialog og vise jer en lille del af min verden, og måske ville det inspirere jer også!